Problémy reštrukturalizácie slovenských podnikov. 1 - Jurzyca, Eugen
Pomalý postup transformačných zmien a ich nedostatočná razantnosť. Potreba pomoci legislatívy. Príčiny pomalého napredovania. Prežívanie insolventných firiem. Blahodarný vplyv zahraničných investícií. Podceňovaná hospodárska súťaž. Administratívne zásahy. Vládne návrhy riešenia - revitalizačný zákon.