Problémy reštrukturalizácie slovenských podnikov. 2 - Zemanovičová, Daniela
Záverečná časť analýzy pracovníkov Centra pre hospodársky rozvoj o príčinách stagnácie reštrukturalizácie slovenských podnikov. Poukázanie na oživovacie momenty, ktoré by pomohli slovenskej ekonomike a jej podnikovej sfére. Požiadavky na riešenie platobnej neschopnosti a reštrukturalizácie podnikov. Kľúčové oblasti revitalizácie. Zladenie záujmov veriteľov.