Žádný prostor k manipulaci Spotřeba a úspory. 6 - Malý, J.
Rozdelenie dôchodku medzi spotrebou a úsporami. Rozbory správania sa spotrebiteľov vo Veľkej Británii. Miera úspor a ich zvyšovanie oproti hospodárskej situácii vo V. Británii v 50. - 80. rokoch. Vplyv inflácie na mieru úspor.