Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Kultúra manažmentu. Výhrady k dovoznej prirážke. Riziká najmä v dani z príjmu. Čiarové kódy v zrkadle praxe. Medzník gumárenského strojárstva. Pomoc revitalizácii. Zväz stavebných podnikateľov Slovenska.