Mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách za rok 1996 v Slovenskej republike - Hlad, František
Mzdový vývoj v rozpočtových a príspevkových organizáciách v r.1996. Priemerný mesačný zárobok pracovníkov. Pracovníci a mzdy za vybrané rozpočtové organizácie v pôsobnosti odborov školstva. Štruktúra mzdových prostriedkov za vybrané rozpočtové organizácie v pôsobnosti odborov školstva. Štruktúra priemerných platov podľa vybraných kategórií.