Niektoré aspekty práce žien v krajinách EÚ - Hanzelová, Eneke
Všeobecné tendencie vo vývoji zamestnanosti žien v rámci EÚ. Ekonomická aktivita žien. Štruktúra ženskej pracovnej sily podľa odvetví. Samozamestnávanie žien. Vzdelanostná úroveň žien profesiová štruktúra pracujúcich žien. Nezamestnanosť žien. Kľúčové problémy postavenia žien na trhu práce v EÚ a možnosti jeho optimalizácie.