Obce, regiony a Evropa - případ Švédska
Dopady prijatia Švédska do EÚ. Dôsledky na švédske obce a regióny. Meniace sa podmienky pre samosprávu obcí. Činnosť obcí a regiónov v rôznych oblastiach. Ekonomické dôsledky pre obce a regióny. Vplyv obcí a regiónov na legislatívu a ďalšie činnosti ES/EÚ.