Finančné nástroje štátnej bytovej politiky - Labaj, Jozef
Štátna bytová politika v trhovej ekonomike a na Slovensku. Význam stavebného sporenia a vyhláška č.108/1997 Z. z. Podpora Štátneho fondu rozvoja bývania. Poskytovanie hypotekárnych úverov. Príspevky na bývanie. Daňová politika.