Stavebníctvo - Zverková, Daniela
Z obsahu: S prípravou nového stavebného zákona nesúhlasia architekti, stavební inžinieri ani podnikatelia. Za dva roky zdražela výstavba zateplených družstevných bytov v Šamoríne o 80 percent. Pri rýchlom tempe výstavby nestačia objekty vyschnúť. Syndróm chorej budovy pod drobnohľadom.