Povinnosti podnikateľa pri prevádzkovaní živnosti a rozsah živnostenského oprávnenia - Kováč, P.
Povinnosti podnikateľa pri prevádzkovaní živnosti. Výkon živnostenského oprávnenia. Rozsah živnostenské oprávnenia. Obchodné živnosti. Výrobné živnosti. Niekoľko poznámok k vybraným ustanoveniam živnostenského zákona v znení neskorších predpisov a k postupom podľa zákona č.71/1967 Zb. pri výkone povinností na úseku živnostenskej kontroly. Adresár prvostupňových živnostenských úradov SR.