Živnostenský zákon - Németh, Z.
Úplné pracovné znenie zákona č.455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní, ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov.č.600/1992 Zb. s výkladom. Príloha č.1 - Remeselné živnosti. Príloha č.2 - Viazané živnosti.