Vládna podpora neziskových organizácií v Poľsku - Piotrowska-Marczak, Krystyna
Transformačný proces v Poľsku v 90-tych rokoch a vývoj neziskového sektora. Historické a politické determinanty vývoja neziskového sektora. Rozsah neziskových organizácií v Poľsku a zdroje ich financovania. Rozpočtové výdavky na stanovené úlohy v r. 1996. Štruktúra finančných prostriedkov na podporu mimovládnych organizácií. Štruktúra dotácií z fondov.