Konglomeráty ano či ne?
Názory na opodstatnenosť konglomerátov. Názor teoretikov manažmentu je proti konglomerátom. Diverzifikácia firiem. Kritika diverzifikácie. Príklady z praxe niektorých diverzifikovaných firiem.