Iba krátkodobé hasenie ohňa? - Schmögnerová, Brigita
Polemika o deficite slovenského štátneho rozpočtu s predsedom výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu Miroslavom Maxonom a podpredsedníčkou SDĽ Brigitou Schmögnerovou. Najvhodnejšie opatrenia na zníženie deficitu. Zavedenie dovoznej prirážky alebo devalvácia slovenskej koruny. Opatrenia na posilnenie daňovej disciplíny. Riziko zahraničných úverov.