Problémy z uhrádzaním schodku
Plnenie štátneho rozpočtu Slovenskej republiky za prvý polrok 1997. Spracované podľa Správy o plnení štátneho rozpočtu SR. Výdavková časť rozpočtu. Dosiahnuté výsledky. Bežné výdavky. Kapitálové výdavky. Splácanie istiny. Priebežný schodok štátneho rozpočtu a jeho krytie.