Racionálnejšie s verejnými rozpočtami - Troják, J.
Stratégia finančnej politiky Ministerstva financií SR zameraná na zlepšenie hospodárenia s prostriedkami štátneho rozpočtu, rozpočtov obcí a štátnych fondov. Príprava systému štátnej pokladnice. Charakteristika základných princípov, z ktorých vychádza projekt štátnej pokladnice. Informačný prínos štátnej pokladnice. Sprehľadnenie systému používania verejných rozpočtov.