Dane z príjmov fyzických osôb a zamestnávateľ - Piršelová, Dagmar
Základné povinnosti platiteľa dane (daňového subjektu) pri platbe dane zo závislej činnosti a funkčných požitkov, zdanenie, odvedenie preddavkov. Daň zo závislej činnosti. Povinnosti zamestnávateľa. Výpočet dane. Poberanie viacerých príjmov. Jednorazová mzda. Odpočty z daňového základu. Zrazenie preddavkov.