Vstupná cena podľa znaleckého posudku na účel daňových odpisov - Burák, Emil
Možnosti použitia znaleckého posudku na určenie vstupnej ceny (hmotného a nehmotného majetku) k daňovému odpisovaniu. Rozdiel medzi daňovými a účtovnými odpismi. Vstupná cena hmotného a nehmotného majetku (obstarávacia cena, vlastné náklady, reprodukčná obstarávacia cena).