Bankovní dohled v Irsku - Floríková, Sylva
Skúsenosti Írska s implementáciou smerníc Európskej únie. Licenčná politika. Aplikácia obozretnostných opatrení vyžadovaných direktívami Európskej únie. Systém poistenia vkladov. Spolupráca s dohľadom nad kapitálovými trhmi.