Bankové inštitúcie na Slovensku Príloha
Zoznam dvadsaťjeden slovenských bánk - Banka Slovakia, ČSOB, Devín banka, Hypo-Bank Slovakia, IRB, Istrobanka, Ľudová banka, Poľnobanka, PKB, Slovenská kreditná banka, Tatra banka, VÚB. Základné informácie o bankách: sídlo vzniku, dátum vzniku, meno riaditeľa, počet zamestnancov, obrat za r. 1996, poskytované služby, spolupráca s reklamnými agentúrami, problémy v oblasti reklamy.