Bankový marketing a bankové služby - Csákóová, Eleonóra
Vývoj bankového marketingu a jeho špecifiká. Špecifiká bankových služieb. Význam a úloha ceny v marketingovej stratégii. Tvorba ceny v bankovníctve. Interný marketing a dôležitosť ľudského faktora.