Bankový sektor Slovenskej republiky a jeho premeny Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Prudký rozvoj a postupná reštrukturalizácia bankového sektora SR. Vývoj, ktorý možno očakávať v súčasnosti v bankovom sektore. Súčasná štruktúra vlastných zdrojov bankového sektora v SR. Zdroje na krytie strát v bankách SR.