Inteligentné karty Samostatná príloha Slovenského Profitu č.37 - Profit Plus
História používania platobných kariet vo svete. Využívanie platobných kariet na území Slovenska. Význam osobného identifikačného čísla. Ponuka vybraných bánk a ich produktov.