Skončite s anonymitou Príloha Slovenského Profitu č.37 - Profit Plus
Komentár o zákone č.118/1996 Z.z. o ochrane vkladov. Rozlišovanie anonymných a neanonymných vkladov. Rozhodujúca podmienka na ochranu cenných papierov. Vklady, ktoré sú vylúčené z ochrany vkladov. Výplaty náhrad za nedostupné vklady.