Forfaiting - moderný prostriedok financovania podnikov - Mošna, P.
Forfaiting - odkup pohľadávok pri vývoze alebo dovoze na úver bez spätného postihu vývozcu (pohľadávky s budúcou splatnosťou). Výhody forfaitingu. Popis priebehu forfaitingovej operácie. Náklady na forfaiting. Dovozný a finančný forfaiting. Forfaiting v českých korunách. Odkup pohľadávok bez bankového zaistenia.