Kanada História a súčasnosť kanadskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Kanady: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história krajiny a meny. Menové informácie. Motívy kanadských bankoviek.