Perspektívy vývoja slovenskej meny - Filkus, Rudolf
Charakteristika niektorých otvorených problémov v súvislosti s útokom na stabilitu slovenskej meny. Navrhnuté opatrenia na zabránenie nepriaznivých relácií medzi rastom miezd a produktivitou práce, nárastom domáceho dopytu, deficitom štátneho rozpočtu. Kritérium hrubého domáceho produktu. Tendencie zostrovania inflačného procesu. Vplyv devalvácie českej meny na vývoj slovenskej koruny.