Slovenská koruna vo vlnobití doby - Masár, V.
Správa o menovom vývoji v Slovenskej republike v r. 1996. Charakteristika menového vývoja. Možné riziká. Asymetrie a deficity. Liberalizácia devízového režimu. Zámery menovej politiky.