Mastering Finance. 1 Príloha
Prvá časť seriálu o finančných trhoch. Preklad z príspevkov anglických a amerických odborníkov z oblasti financií. Z obsahu prílohy: Riziko a návratnosť investícií do akcií a obligácií. Úlohy finančných trhov. Teória hypotézy o efektívnych trhoch. Investičné rozpočtovanie pri vyhodnocovaní výhodnosti projektu. Význam cenového modelu kapitálových aktív ako nástroja moderného finančníctva. Hodnotiace prístupy ku skupovaniu akcií na dlh.