Obchodovanie s cennými papiermi - Guniš, R.
Konštituovanie kapitálového trhu v Estónsku tamojšou burzou - Tallinn Stock Exchange (TSE), založenou v apríli 1995. Burzové obchodovanie. Vyrovnanie obchodov. Zahraničný kapitál. Dane a poplatky. Právna regulácia.