Pojetí bety jako ukazatele rizika na českém akciovém trhu. 2 - Sommer, Martin
Koeficienty beta vyjadrujú na českom kapitálovom trhu väzbu medzi výnosmi akcií a výnosmi trhu. Spojenie medzi vlastnou hodnotou bety a fundamentálnou situáciou podniku (korelačné koeficienty). Optimálne portfólio na českom akciovom trhu. Perspektívy vývoja.