Americký úverový program v Poľnobanke - Babincová, Soňa
Americký úverový program je určený na rozvoj malého a stredného podnikania. Vznikol r. 1993 uzatvorením zmluvy medzi Slovensko-americkým podnikateľským fondom a Poľnobanky, a.s. Podmienky úveru. Na čo možno poskytnúť úver a kto oň môže požiadať. Nový prístup ku klientom v Poľnobanke, a.s. Bratislava.