Faktory podmieňujúce súčasný a budúci vývoj krajín OECD Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Ekonomické trendy prebiehajúce v súčasnosti vo vyspelých kapitalistických krajinách. V r. 1997 predpokladaný najvyšší hospodársky rast od r. 1989. Vývoj salda verejných rozpočtov, salda bežného účtu, miery inflácie, miery nezamestnanosti.