Niektoré makroekonomické tendencie v ekonomike Bulharska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Monitor hospodárskeho vývoja Bulharska v r. 1996-1997. Narastajúce hospodárske problémy r. 1996. Problémy, ktoré treba vyriešiť na ozdravenie vývoja bulharskej ekonomiky.