Očakávané tendencie v ekonomike USA v kontexte výsledkov z roku 1996 Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Súčasný hospodársky vývoj USA v kontinuite s výsledkami dosiahnutými v minulom roku. Vývoj dôležitých ekonomických ukazovateľov a ich ročné zmeny.