Problémy s ekonomickým rozvojom hospodárstva v Rumunsku Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Súčasné obdobie výraznej recesie v rumunskej ekonomike. Vývoj niektorých ekonomických ukazovateľov od r. 1993. Monitor hospodárskeho vývoja Rumunska.