Reformy rozhýbali indický kolos Príloha Hospodárskych novín - Machala, Peter
Ekonomický vývoj Indickej republiky po získaní nezávislosti a konštituovania samostatného štátu. Tradične využívané hospodárske nástroje indickej vlády. Softvérová ofenzíva a rozvoj technológie. Historické kurzy. Indické devízové rezervy. Nátlak na devalváciu rupie.