Poľnohospodárstvo a potravinárstvo Extra príloha - Paciga, J.
Rozhovor s predsedom Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory (SPPK) so sídlom v Bratislave Ing. J. Pacigom. Činnosť SPPK od jej založenia v r. 1992 ako inštitúcie mimovládneho charakteru. Hodnotenie doterajších výsledkov činnosti SPPK. Spolupráca s orgánmi štátnej správy. Príprava poľnohospodárstva a potravinárstva pre vstup do EÚ.