Zamestnanosť a mzdy v poľnohospodárstve. 2 - Buchta, Stanislav
Problém dlhodobej a opakovanej nezamestnanosti v slovenskom poľnohospodárstve. Prevaha ľudí v pokročilom veku v poľnohospodárskom rezorte. Pribúdanie kvalifikovaných kádrov. Profesijná a sociodemokratická štruktúra pracovných síl. Vývoj počtu a podiel žien pracujúcich v poľnohospodárstve SR. Ženy najmä v družstvách. Mladý priemerný vek. Komparácia s vybranými európskymi krajinami.