Cieľom je schopnosť konkurovať - Brhel, Jozef
Štátny tajomník Ministerstva hospodárstva SR Ing. Jozef Brhel o priemyselnej politike Slovenska a zámeroch vlády a MH SR v tejto oblasti. Obsiahly dokument MH SR Aktualizácia Priemyselnej politiky SR, ktorý systémovo nadväzuje na obsahové zameranie účasti štátu na podpore konkurencieschopnosti slovenského priemyslu v súlade s princípmi EÚ, WTO a OECD.