Ako zamedziť ďalšiemu zvyšovaniu cien a jeho dôsledkom v podnikaní - Oláh, Michal
Využívanie liberalizácie cien v praktickom živote. Východiská pre zamedzenie zvyšovania cien. Podiel výrobcov a obchodníkov na zvyšovaní cien. Vymedzenie miesta cien v trhovej ekonomike. Cenový vývoj od r.1989. Udržanie miery inflácie. Vytváranie predpokladov k zamedzovaniu neustáleho zvyšovania cien.