Interaktivní marketing Manažer. Príloha
Výklad pojmu interaktívny marketing. Nové formy dialógu so zákazníkmi, interaktívne médiá (www stránky na Internete). Interaktívne informácie. Interaktívne obchody (modemy, telefonické objednávky, CD ROM). Interaktívny manažment.