Marketingové pohľady P and G - Hapák, Pavel
Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti Procter and Gamble pre Českú a Slovenskú republiku, Jamesonom R. Stengelom o marketingovej činnosti, ktorú vykonáva marketingové oddelenie v ČR a SR. Spolupráca s reklamnými agentúrami v oblasti zabezpečovania informácií o trhoch. Porovnanie správania sa spotrebiteľov v Česku a na Slovensku. Spolupráca s obchodnými spoločnosťami na českom a slovenskom trhu.