Pepsi Cola v reklame Príloha - Viestová, O.
Informácie o aktivitách spoločnosti Pepsi Cola. Produktové rady firmy, ktoré distribuuje na slovenský trh. Reklamná stratégia firmy. Cieľový segment. Stratégia cieľových kampaní a marketingu. Výdavky na reklamu v slovenských médiách - január - júl 1997. Rozvíjanie reklamných aktivít prostredníctvom globálnej siete agentúr. Stratégia rozdelenia mediálneho rozpočtu.