Strategický marketing - Landa, Ondřej
V súvislosti so vznikom holdingov a divizionalizáciou veľkých podnikov v ČR, nadobúda význam strategický marketing ako jeden z predpokladov dlhodobej konkurenčnej výhody. Nevyjasnenosť funkcií a metodických prostriedkov prekáža v praxi rozvoju strategického marketingu. Dve funkcie strategického marketingu: vonkajšie funkcie - zahŕňa vzťah k okoliu firmy. Vnútorné funkcie strategického marketingu. Kľúčové disciplíny a metódy strategického marketingu.