Zákazníci a materiální prostředí Seriál o marketingovém mixu služeb. 7 - Janečková, Lidmila
Zákazníci ako producenti služieb predstavujú vstupy do procesu poskytovania služieb. Úloha zákazníka ako užívateľa služieb. Zákazníci ako rozširovatelia informácií. Vzťahy medzi prevádzkovateľmi služieb a zákazníkmi. Materiálne prostredie firmy, kde služba vzniká.