Ministerstvo financií SR sa rozhodlo pre selektívne oslobodzovanie od dovoznej prirážky - Švec, P.
Selektívne oslobodzovanie od dovoznej prirážky podľa konkrétnych komodít. Snaha čiastočne revidovať text vyhlášky o zavedení dovoznej prirážky z júla 1997. Motívy na korekciu rozsahu platnosti dovoznej prirážky. Nepriaznivé vedľajšie účinky dovoznej prirážky.