Tendencie v zahraničnom obchode ČR Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj zahraničného obchodu v Českej republike. Vplyv zavedenia dovozného depozitu na bilanciu zahraničného obchodu, na dovoznej a vývoznej aktivite. Predbežné údaje Českého štatistického úradu o zahraničnoobchodnej aktivite. Vývoz do krajín EU, EZVO a CEFTA a mimoeurópskych krajín za január - jún 1996 a 1997. Štruktúra dovozu. Bilancia zahraničného obchodu podľa krajín a tovarových skupín.