Zahraniční obchod Japonska
Štruktúra zahraničného obchodu Japonska. Podiel Japonska na svetovom obchode. Vývoj štruktúry dovozu a vývozu v r. 1960 - 1995. Dovoz a vývoz strojov a zariadení v r. 1992 - 1995.