Ochrana pred dumpingom pri dovoze tovaru - Gerstner, A.
Úplné znenie zákona NR SR č.59/1997 Z.z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru, s výkladom. Znenie podstatných častí článku VI GATT 1994 - Protidumpingové a vyrovnávacie clá.